O nasoj firmi

aprch-img.jpg

 

Billboard agnecija osnovana je u Beogradu, 2002 godine,sa ciljem da na području Srbije realizuje i razvija sopstvenu mrežu outdoor medija.Godinama unazad Billboard je ucestvovao u vecini najznacajnihjih reklamnih kampanja vodecih multinacionalnih korporacija:Coca Cola,Knjaz Milos,Nestle,Fox TV,Telekom Srbija,Loreal,Imlek,Calsberg I mnogi drugi.
Od pocetka smo poceli da razvijamo I sirimo nasu mrezu po celoj Srbiji.Nudimo oglasavanje na medjugradskim autobiskum stanicama.Isto tako se mozemo pohvaliti da smo jedini i glavni provajder za Adu Ciganliju.

Ada Ciganlija je izduženo rečno ostrvo nastalo na četvrtom kilometru Save od Ušća u Dunav. Knez Miloš Obrenović ga je još 1821. godine proglasio za državno i narodno dobro, a tako je i ostalo.
U letnjim mesecima u toku jednog dana na Adi boravi i do 300.000 posetilaca, čemu doprinosi i priznanje Plava zastava za kvalitet plaže Savskog jezera. Značajne posete beleže se i tokom zimskog perioda – samo klizalište na Adi svake sezone ostvari preko 40.000 poseta.

Bilbordi

Megabilbordi

Led bilbordi

Citybordovi

Sudiski toranj

Sportski tereni

Različite mogućnosti za plasiranje reklamne poruke

• Permanent outdoor
• Pokretna outdoor reklama
• Reklama na objektima za sport i rekreaciju
• Promotivne aktivnosti
• Sponzorstva

Mega bilbordi

Mega bilbordi predstavljaju jedan od najuočljivijih i najdominatnijih vidova stalnog prisustva na najboljim lokacijama Ade Ciganlije

Na raspolaganju je pet ekskluzivnih lokacija, a dimenzije panoa su 22,5 x 3 m. Štampa je u najsavremenijoj digitalnoj tehnici na vrlo trajnim materijalima

Internacionalnih Brigada 21, 11 000 Beograd, Srbija Tel: 011.715.8.201 Tel: 011.715.8.222 Fax: 011.715.8.213